Fosterbarnet Barbro33

Torstensson,  boende i Steneby Dalsland. Gift med Lennart och pensionär sedan lång tid tillbaka.Startade min blogg 2018 och har även  utgivit en bok "Fosterbarnet Barbro"  och som finns på de flesta förlag och hos bokhandlare förstås! Trevlig läsning!

Lucoiadagen 2020

Vaknade tidigt, kvart över 6 på morgonen! Går upp och hämtar plattan Lennart sover än så länge. Tittar ut genom fönstret, det  lyser hos grannen jag ser hur de rör sig i köket. Glad för att det är så GOD GRANNSÄMJA,  och vi umgås dagligen. Blir väl en promenad i gråvädret, tillsammas idag så här i Coronatider. Glad för att vi har hälsan och hoppas på att få uppleva en jul- som i år är tyvärr blir annorlunda. Att inte kunna fira den tillsammans med Anna-Lena och Presey känns sjukt konstigt,  men vi måste försöka härda ut. 

Tur att Facebook finns och att vi kan hålla den sociala kontakten i dessa shittider som det trots allt är. 

GLAD LUSSE PÅ ER! SKÖT OM ER OCH HÅLL AVSTÅND! 

 

Hembygden Rölanda.

idag blev det en tur till mina hemtrakter. Förbi alla dessa namngivna ställen på slingrande väg. Tog av vid Torpfors och sedan Gräsma, Högen, Byggninga, Tornet, Ljugnhög, Ängane, Hjälperud, Dapen och Litegott. Kan inte räkna upp alla.  Blev lite vemodig när jag såg det gamla missionshuset, väckte många minnen. Se i menyn "Oskar på Litegott"